Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kändes jobbigt igår, ingenting värd, men vid närmare eftertanke kanske det ändå är rätt svaret som jag fick Jag är ändå värdefull på mitt eget vis, att jag sedan har en kronisk sjukdom det är bara så och det kan jag inte ändra på


Tårar

Tårar -
finns som en säkerhetsventil
och smakar salt

Tårar -
finns oavsett om
man är liten eller stor

Tårar -
finns överallt
ja oavsett var man
på vår jord bor

Tårar-
rinner nedför min kind
precis som regnets droppar
på fönstret

Tårar -
kommer fram med
hjälp av vinden

Tårar -
är känslor
så de kan både
vara glada och ledsna

110119




Fri vers av sajo
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-20 07:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Applåder för den här fint skrivna dikten om tårar!


"Tårar -
finns oavsett om
man är liten eller stor"


/Ann
2011-01-24

    ej medlem längre
Så fint du har fångat essensen.
2011-01-22

  Julio VIP
Mm det är känslornas substans
2011-01-22

  ULJO
Härlig läsning om tårar som ger uttryck för många sinnesuttryck
2011-01-21

  anits VIP
ja, utan tårar går man sönder
tårar så bra att dom finns när
det händer något i både glädje
och sorg, bra skrivet
2011-01-20

  Ann-sofie.
vackert skrivet om tårar som inte bara kan falla pågrung av sorg..
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

sajo