Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar

Måste tänka i andra banor.Men hittar ingen gnista.
Önskar mer,mer energi.
Lever som i ett vacum.

Saknar att vakna med ett leende,en lust att ta tag i dagen.
Ödslar min geist till att komma i fas,kroppen vill inte vara med.
Men huvudet fungerar och har planer.

Att alltid känna skuld för det jag inte orkar.Tär på humöret.
Min längtan att använda det skal jag fått.

Vill men kan inte.
Vill men orkar inte.
Saknar närhet och innerlighet.Men tar avstånd från allt och alla.

Blir självklart isolerad.
Saknar mycket och litet.
Saknar mitt "gamla" jag eller är det unga jag som saknas?

Nej jag saknar mig själv.




Fri vers av B-frua
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-20 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B-frua