Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intet är som väntans tider.

Det kliar i hela min varelse.
En hastig puls som inte är min egen.
Varje andetag ett sting,
när hjärtat ryser i ovetandets kalla famn.

Tiden skälver otåligt.
Den verklighet jag känner bleknar.
Varje ögonblick en suck,
när tillvaron sluter sig kring gåtan i mitt hjärta.

En väntan. En fråga.

Ett hopp. En plåga.




Fri vers av littlemiss
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-20 14:25



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Älskar ju Salvador Dalís surrealistiska verk och tycker du får ihop en spännande text här. Texten känns verkligen i sina stavelser och gillar den korta precisa melodin i slutet. Bra!
2011-01-23

  Henrik Perälä
Suverän beskrivning av en känsla man känner igen. Snygg avslutning som knyter ihop paketet med guldpapper och smärtosamt rosenröda sidenband.
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

littlemiss
littlemiss