Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solen ger ju sådan härlig energi, trots en irit


Solfångare

katt lapar sol

strålfångst på tak

dammråtta flyr

110120




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-20 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo