Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda möte..

Går på gatan
en äldre man kommer mot mig
ler
stannar upp
frågar..
´hur många har sagt att du är vacker, idag?´
Blir än gladare
ler tillbaka och
säger
tack, tack..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 361 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-20 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra