Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitter eftersmak

För jag vet att han och jag aldrig kommer att bli
en jävla kärleksballad,

att vi aldrig kommer att bli mer än misstag i natten
som en konsekvens av för mycket
intag av alkohol eller kroppsliga behov.

Så att han inte kunde stänga av de där hormonerna
som leder till det som kallas förälskelse

får mig att känna att jag valde helt fel kille
och jag fattar faktiskt inte hur jag kunde ha så fel,

att jag inte kunde inse att jag endast kommer
att tvingas svika honom när han verkligen behöver mig.




Fri vers av Christine Å
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-04 03:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Å
Christine Å