Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlängtan

Kala står träden och vajar i vinden

Under ytan gror det ,men tjälen håller det tillbaka

Vinden biter sig fast, piskar i huden

Väntan känns lång och mörkret tungt

Dimman lättar vinden avtar

Kanske snart vänder det

Värme och ljus

Längtan så stor

Ett pysande under marken

något kommer till liv igen

Våren är på väg




Fri vers av ässet
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-22 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ässet