Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dag på stranden



Fulltecknade blad
spridda för vinden färdas
över land och hav
ofullbordade tankar
avsedda för dig min vän

på andra sidan
havet i ett avlägset
land spår av tecken
ord fallna från himmelen
skrivna i sand yr sin väg

år efter andra
stumma frågor tysta svar
livet igenom
ska vi båda vandra och
minnas kärleken som var




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-22 15:05



Bookmark and Share


  mare VIP
Helt underbar, måste sparas..
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP