Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samklang mellan hav och land

Den vise står tacksamt med fötterna i jordens mylla

och känner den saltmättade luften från himlens hav

Ömt och kraftfullt sköljer vågor av glädje och kärlek

in över tvivlets strand

Vackert är mötet mellan hav och land

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-23 10:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Moget myllstående
äär vackert
ännu dock
rart
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP