Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skattjakt

Skalar.
Lager efter lager.
Utan blod.
Utan tårar.
Skrapar bort den patina
som lagt sig under åren.

Gräver.
Avlagring på avlagring.
Svettas.
Våndas.
Finns den ännu där
bland tidens sediment?

Klöser.
Djupare och djupare.
Ilsket.
Desperat.
Måste finna tilltron
som sveken har begravt.

Sliter fram
en liten gnutta tillit
och slänger den åt kärleken
så att kanske den vill stanna.
Ändå.




Fri vers av littlemiss
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-23 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

littlemiss
littlemiss