Ingen får polisanmäla daltkärringarnas ögonstenar!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen får polisanmäla daltkärringarnas ögonstenar!




GO-SS-EN FRÅN GROTTAN

jagad som en råtta

avskydd som en pest

snacka inte med mig om

att livet är en fest

mammas lille gosse

leker diktatur

de som inte passar in

ska dö som skadedjur

 

 

hitlers SA-slödder

var just såna svin

drägg längst ner på rangskalan

slog vakt om hierarkin

de som hålls om ryggen

av ett sjukt system

utnyttjar sin position

som samhällets problem

 

 

står och exercerar

i sitt tyranni

ryter och domderar

när jag fredligt går förbi

hämnden tillhör Herren

Han som hör och ser

visst är jag ett svart får

men Han svarar när jag ber

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   23/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-24 05:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåder !!!
2011-01-27

  anits VIP
Mycket bra skrivet och så
sanna ord
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP