Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så mycket kan det vara


Terapi

Terapi -
är ord

Terapi -
är naturen

Terapi -
är solens ljus

Terapi -
är musik

Terapi -
är att läsa

Terapi -
är att bara få vara

Terapi -
är för mig min kamera

Terapi -
är för mig fågelsång

Terapi -
att få fika tillsammans med
en god vän

Terapi -
det tillför ny energi

110124




Fri vers av sajo
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-24 07:26



Bookmark and Share


  ULJO
Härlig beskrivning av livets terapier.
2011-01-25

  anits VIP
Mycket bra skrivet, visst
terapi kan var väldigt mycket,
som att sticka och se hur arbetet
växer fram
2011-01-24

    ej medlem längre
Sanna är dina ord, det kan vara så mycket. Fint skrivet!


"Terapi -
det tillför ny energi"

Framför allt det du säger här ovan ...


/Ann
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

sajo