Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljuset kommer åter, fåglarna får längre dagar


Vanliga veckor

Efter nyår: Dras

veckorna av oxar;

talgoxeiver ses

110125




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-25 07:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Oxkopplingen är intressant och kul.
2011-01-25

  ULJO
Vilken härlig iaktagelse, snart är det vår
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

sajo