Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brottning med predistinationstanken


divinus aleator


spelet stannar, hänger sig
pjäserna, de är vi
stilla och inte ens inuti
rör det sig
vem är det som flyttar runt
osynlig, ohörd och lika sann
spelaren, det är han




Fri vers av CHS
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-25 13:37



Bookmark and Share


  objekt3
personerna misslyckas med att beröra!
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

CHS

Senast publicerade
divinus aleator
* Se alla