Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta sig ur ett missbruk

Gick upp massor i
vikt på kort tid

Köpte mat för många
tusenlappar

Behöll min hemska
hemlighet länge

Bestämde mig för
att sluta, utan hjälp

Men det höll på att
gå väldigt galet

Istället för att frossa
slutade jag att äta

Var rädd för att börja
vräka i mig igen

Tränade massor men
åt inte mycket

Var hungrig jämt, åt
ingenting ensam

Men längtan fanns
kvar, den var hemsk

Försökte hitta en
balans, så svårt

Medan pengarna på
kontot fanns kvar

Jag fann balansen
till slut

Men längtan och
ränderna finns kvar

Kanske för alltid




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-25 13:39



Bookmark and Share


  Amorina
Berörande och starkt skrivet!
2011-01-29

  firefire
starkt..vet själv hur svårt det är,det en mkt fin linje mellan att äta för lite eller för mycket,att du skriver om detta är ett mycket stort steg,hur långt du än kommit i din kamp mot detta helvete...
själv tänker jag varje dag på vad jag äter eller ej,och jag vet att vissa saker kommer aldrig bli "normala" på grund av tankar och gamla vanor/ovanor osv,kommer aldrig vara så avslappnad och naturlig i mitt förhållande till mat..tankeväckande och myckeviktiga texter av dig dessa 2 senaste! styrkekramar från mig som även fått mycket stöd av dig i min kamp mot överflödiga kilon osv;))
2011-01-25

  Quasimodo
Starkt och öppet för detta!!
2011-01-25

  aol
bra sant naket,
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP