Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite som vetecirklar

Lite som att ta ett fotbad när fjärrkontrollen är utom räckhåll och oddasat börjar.
Lite som att fundera ut vad för användbart som finns i städskrubben när toappaperet är slut och du redan sitter där.
Lite som att må dåligt på facebook och ingen "gillar".

Lite så är det att gillra fällor som man ändå bara glömmer bort.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Pether
Läst 191 gånger
Publicerad 2011-01-25 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pether

Senast publicerade
Lite som vetecirklar
* Se alla