Fas 1: Kommunismen. Fas 2: Punken. Fas 3: Ett NYTT LIV!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fas 1: Kommunismen. Fas 2: Punken. Fas 3: Ett NYTT LIV!




INTE FAS TRE MEN ETT NYTT LIV

vi slogs mot världen

och världen slog tillbaka

men vi stod fasta

det var det enda raka

vi hade något

vi måste få berätta

vi såg en dimma

vi ville se den lätta

 

 

så skar vårt skri

rakt igenom känslokylan

som ett armeringsjärn

genom getingbylan

det resulterade

i en sammangaddning

och mitt i allt

detonerade vår laddning

 

 

den analys jag har

är ljusår från de gamla

dimman är borta

jag behöver inte famla

huvudmotsättningen

delar världen i två riken

och den går djupare

än både punk och politiken

 

 

LARZ GUSTAFSSON  26/1 2011

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-26 20:36



Bookmark and Share


  mare VIP
Jag säger bara : Fantastiskt !!
2011-01-27

  anits VIP
Mycket berörande
tänkvärt
2011-01-27

  Måna N. Berger
Fint beskrivet, och en "fas 3" som inte innebär utanförskap!
2011-01-26

  Robert Almgren VIP
Härlig rytm, bra metaforer, engagerande, mycket bra!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP