Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När mitt vänstra knä och armbågsled plötsligt gjort sig påmind och en irit i ögat.


Vårvärme

Vårvärme -
är det jag längtar till

Vårvärme -
tänk när istappar
låter dropp, dropp

Vårvärme -
då jag lättare kan
röra mig

Vårvärme -
som får ett planterat
frö i jorden att vilja gro

Vårvärme -
då vinterskornar gjort sitt

Vårvärme -
som gör att man i sin kropp får
bersålängtan

Vårvärme -
som får tranorna att vilja
dansa så graciöst

Vårvärme -
bara drömmar ännu
för det är bara i slutet på januari
kära du

110126




Fri vers av sajo
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-26 21:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den kommer. Håll ut.
2011-01-27

  ULJO
Fint skrivet. Snart får du nog din vårvärme, även om det inte ser så ut just nu.
2011-01-27

  Just Emotions
jättefint skrivet!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

sajo