Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inget att försvara, jag ber bara om ett förlåt

Det är något som skaver
i hjärtroten

Jag kommer nog aldrig riktigt
på riktigt
kunna förlåta mig själv
för allt jag sa

och avsa

En skuld jag hittade på
i stundens ögonblick
och vägrade ta på mig
fastän den kanske inte ens

existerade

Förlåta mig själv kan jag inte
bara hoppas på att du
har lite överseende




Fri vers av anii
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-27 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anii