Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN COOL CAT

arg katt med rivet skinn

en sån man inte släpper in

bränt barn på äventyr

ni är den eld han alltid skyr

den som har pengar kvar

slipper gå med rumpan bar

kärt barn har många namn

skammen flyr från fadersfamn

den som sig i leken ger

får betala mer och mer

den som vill ha ryggen fri

måste göra snabb sorti

när andras lycka sticks

hjälper inga enkla tricks

du såg min son i tidningen

äpplet långt från trädet igen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-29 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP