Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomsterängen döljer solitären



Alltför många ord
skymmer meningen förtar
avsikten med den




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-29 16:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag anser att om man vill använda många ord så ska man göra det. Det gör jag. Oavsett vad andra tycker.
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP