Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva i nuet är relativt

att leva i nuet

ibland behöver man det
det kan ge en paus

eller vara ren smärta

en kväll av frihet

men ändå något i bakhuvudet
som man inte känner riktigt, struntar i

men det finns där

att leva i nuet
allt är relativt

jag lever i nuet...


men jag minns ändå allt som hänt


att leva i nuet
betyder inte att glömma

det betyder frihet
om så bara för en kväll




Fri vers av NoShiningHalo
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-30 01:09



Bookmark and Share


  Dragonfly
Så sant <3
2011-02-05

  Anna*
En välbehövlig paus till att börja med och sen allt mer en livsstil. Applåder
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

NoShiningHalo