Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till tröst

Jag är inte förstenad av ensamheten,
står bara stabil.
För jag vet att tiden är cyklisk,
och att det snart är min tur igen.

Inget gick förlorat i de sista orden,
jag har hjärtat kvar.
Och jag vet att tiden är cyklisk,
så jag ska snart blomma ut igen.

Det är ingen storm som drar genom mitt inre,
bara ännu en akt.
När man vet att tiden är cyklisk,
kan man tro på fusionen igen.

Det finns en saknad som väcker sorgsenheten,
tomhet ur intet.
Men jag vet att tiden är cyklisk,
och att gravar kan fyllas igen.

Alla varv som livet tar i tidens banor,
en hissnande färd.
Men eftersom tiden är cyklisk,
finner vi alltid kärnan igen.




Fri vers av littlemiss
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-30 21:06



Bookmark and Share


  AgnesP
gillar.
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

littlemiss
littlemiss