Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ser allt, men upplever inget


Väck mig, någon!

Jag är en i mängden,
ser som alla andra, nästan

Jag sover
Jag är bara med, precis som i en dröm
Jag väntar och väntar på att få vakna
Men drömmen bara fortsätter

Inget är verkligt




Fri vers av ielin
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-30 11:22



Bookmark and Share


  LassO
kanske sant men var glad att du inte är över--- viktig, det är tungt ska du veta ;=)
2011-01-31

  Henrik Sjöberg
Mycket bra! Känner igen mig i dina ord.
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

ielin