Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan , hoppet , kärlek, trygghet men saknaden är ändå så stor


Saknaden är stor

Jag ser på ett kort
På min barndom
Med kärlekens språk
En harmoni som är lätt

Jag drömmer tillbaka
När jag vaknar
Förstår jag hur svårt
Det är att glömma
En mamma som dog

Med längtan jag går
Men hoppet försvinner
Att rädslan finns kvar
Är ett tecken på livet

Jag bär på en sorg
Och lyckliga minnen från förr
Att lyckan är stor
Men sorgen är störst

Kärleken finns
Känner en stöttande hand
Med trygghet jag har
Blir saknaden mindre

Jag saknar dig så
Men förstår att livet
Är svårt nog ibland
Min älskade mamma
Ska vila i frid










Fri vers av SandraEriksson
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-30 15:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna var fin. jag hoppas att du känner tryggheten nu.
Kanske t.o.m Ljuset


vänligen matte
2011-01-30

    ej medlem längre
jag vet hur det känns att förlora en mamma.Det är verkligen jobbigt,de tär nog det jobbigaste jag har varit med om förutom min kompis och pojkvän som dog. Men jag finns här om du vill prata♥♥♥ Jag tyckte att texten var jätte bra,jag blev berörd av den.Fortsätt så här♥♥
2011-01-30

  Filosofen2
Kram på dig gumman....
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

SandraEriksson
SandraEriksson