Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mamma


Utan dig

Ett ljus det brinner
För att väcka ett minne
Lysa upp i mörkret

För att minnas
Det som en gång var
Få det se vackert ut

Ett hjärta där det är ristat
Jag saknar dig
En viskning som får mig att le

En plats jag undviker
Men ändå älskar
För att hedra ditt minne

När det närmar sig
Den tid du en gång älskade
Finner jag inte samma stämning

Utan dig känns det
Helt konstig
Fastän tiden går vidare





Fri vers av SandraEriksson
Läst 367 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-26 22:11



Bookmark and Share


  _April
Mycket fint!
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

SandraEriksson
SandraEriksson