Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndagar

söndag
mormordag
hämta totte vid tio
packa matsäck
dra till skogs
ryggsäck vandringsstav
som är en pinne bara
kikare
hundar som springer
kolla fåglar
hitta bäcken kastagropen
här höll snapphanarna till
barkbåtar
kolla fallet
klättra i ravinen
fika mjölkchoklad
mera båtar plaska
peta med pinnar
hoppa mellan stenar
vem vinner
vilken dag
mormordag
att gömma i hjärtat




Fri vers av balalaika
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-30 19:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Fint!
2011-03-04

  Bringebruden
Du målar så fina bilder med ditt språk.
Jag ser barnböckerna om Nisse, av Olof och Lena Landström, framför mig
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

balalaika