Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon tar sig friheter hunden

Jag blev plötsligt
snäll
kände mig
sällskapssjuk
lät henne
komma upp i
soffan

Nu ligger
hon
där hela tiden

först tittade hon
innan hon gick upp

nu
tittar hon inte ens
bara
lägger sig
men hon är varm och
god
och vi trivs
i soffan
båda två




Fri vers av balalaika
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-15 02:56



Bookmark and Share


    Shush
Ha! Min hund ligger i soffan bredvid mig just nu:).
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

balalaika