Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I lördags kväll kom dessa ord,


VINDENS TONER

Vindens toner -
som en trolsk panflöjt

Vindens toner -
vid vattnet hörs
när vågorna över strandens
stenar sköljt

Vindens toner -
sorgsna i moll
eller glada i dur
de kommer från norr, öst, väst
och syd jomenvisst från olika
håll i vår natur

Vindens toner -
tar tag i trädens grenar och
ruskar om
det låter likt ett rop
skynda dig kom

Vindens toner -
biter i min kind
jag ser en bugande
lind

Vindens toner -
spelar sin egen visa
i en blommande sommaräng
musiken jag hör blir till en
välkänd refräng

110129




Fri vers av sajo
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 06:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert om vindens musik
2011-01-31

    ej medlem längre
Vinden har sin egen musik. Fint skrivet!



/Ann
2011-01-31

  Lena K Nilsson VIP
Vackert om vinden!
2011-01-31

  ULJO
Vindens toner är underbara
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

sajo