Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fingrarna leker över elfenben



fingrarna leker över elfenben, jag spelar piano idag för det är inte alla som hinner fylla femtio och du lyssnar på något jag för stunden hittar på. fingrarna leker över elfenben och jag tänker att vi kunde haft ett stort kalas och jag som inget om blommor kan skulle ändå hittat de finaste blå och ställt dom brevid de servetter jag vikt så fint som jag lärde mig i köpenhamn. fingrarna leker över elfenben och jag tror du gillar vad du hör för det var ändå du som lärde mig. men mamma jag har inga blåa blommor idag och du fick aldrig se de tusen servetter jag vikt för det är inte alla som hinner fylla femtio. men jag vet att du hör när mina fingrar leker över elfenben och just idag gör dom det för dig.




Fri vers av kaos_lyrik
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaos_lyrik
kaos_lyrik