Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå, grå är denna värld

Världen var svartvit, världen var grå
Innan jag träffade dig
Världen var tråkig, världen var så
Full av tristess
Innan jag mötte dig
Ett färgblint barn utan mål eller amibtion
Ett stumt barn som aldrig skrek, aldrig log
Du förändrade mig

Du gav mig färger att måla den med
Du gav mig känsla och förmågan att se
Du fick mig att inse att världen var mer
Än vad den sig kanske ter

Att du sen bröt ner mig till ingenting
Det har jag ignorerat, försökt att inte tänka på
Att du var som en drog som först fick mig hög
Sedan gjorde mig så låg
Det har jag försökt att förklara bort, nej det kan inte vara så
Och än finns det stunder det kan göra ont
När tankar kommer bankar på i mitt huvud och allt blir ett svart tumult
Men jag försöker att inte ge dig någon skuld

Du lurade in mig i din underbara värld
Du värmde mig varsamt i din famn vid din härd
Jag som var iskall och stenhård och hatisk
Du fick mig på knä
Men är jag vid dina knän och tvättar dina fötter i tårar
Kysser marken där du går men blir slängd i ett dike,
Får höra ord som sårar
Vad har du gjort med mig?
Jag som var så säker, så starkt oföränderligt sluten
Men nu kan jag inte sluta att säga jag älskar dig minst 5 gånger i minuten

En sträckgubbe, tecknad med grå blyfärg
Jag brukade va mer, ha en personlighet innan jag träffade dig.
Gatan är kall, hårt raspas den mot kinden
Jag faller hårt, snälla sluta slå
Din lukt är sen länge borta med vinden
Jag börjar gråta blod, inget är längre nu som då

Varför älskade jag dig?




Fri vers av Winterblood
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-01 18:17



Bookmark and Share


  Tymin
mycket bra skrivet!
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Winterblood