Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regeringens cyniska jobbpolitik slår mot barnen!




Det kommer alltid att finnas en andel av befolkningen som

är arbetslösa, som är hänvisade att leva på låga A-kassor

eller/och försörjningsstöd.

31 % av barnen i Malmö lever under fattiggränsen.

Klyftorna ökar, fastän vi är inne i en högkonjuktur.

Barnen, dom vars väl vi borde prioritera, drabbas hårt.

När ska landets ledning vakna upp ur sin pragmatiska hybris?! 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-01 20:22



Bookmark and Share


  aol
en sann stark text
2011-02-01

  Anders Nordlander VIP
´När ska svenska folket vakna och sluta med att stödja denna regering
2011-02-01

  Pitbullpudelns kärna
Angelägen text.

2/3-dels samhället som "alla" sades sig inte vilja ha för en si så där 10-15 år sedan, är nu verklighet. Minnet är kort, speciellt om man får det lite bättre...
2011-02-01

  Gunnar Odhner
De som röstade på dem borde också vakna.
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP