Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka ni

fötter som inte låter när de slår i marken
en lycka som känns i hela din kropp
tyst tar vi oss genom parken
för att sedan få ett hopp
avbrutet av ett skratt
eller en dum kommentar
tack för att jag får
det jag har




Fri vers av Anansi
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-01 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anansi