Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag


idag är idag
dagen är idag




Fri vers av kung.karl
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-12-11 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kung.karl

Senast publicerade
maskerad
idag
* Se alla