Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag leker inte med elden längre, jag ÄR elden.

Mamma
jag har blivit stark

jag vågar tänka framåt och
planera mitt liv

jag vågar tänka
sånt som jag aldrig vågat tänka förut


jag vågar kasta mig in i dimman
och veta att det inte finns något ont därinne




Mamma
jag leker inte med elden längre
jag ÄR elden.




Fri vers av M.B
Läst 397 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-02-02 15:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar mognad och styrka, var elden och värm, o bränn, runt omkring, var en gudinna
2011-10-18

    ej medlem längre
Balanserad
Extatisk
Annorlunda
Underbar
Träffande
Intensiv
Fenomenal
Urstarkt
Lekfull
2011-07-19

  Line W
Stark ock skön text!
2011-02-21

  Erik Hall
Riktigt bra dikt!
2011-02-06

  ghost
Stark dikt!
2011-02-04

  Cia
härlig text, applåd!
2011-02-04

  Ola Rydberg
stark
2011-02-02

    Snelin
Sjukt bra, älskar metaforen!
2011-02-02

    vilgot hellros
härlig!
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

M.B
M.B