Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sånt där trams man skriver i word, låter det ligga kvar där ett tag. men någon gång måste man rensa tankarna och dela med sig.


-Men jag är lycklig nu

Att vakna
Med din famn om mig
Se morgonljuset spegla sig på ditt ansikte

Det rufsiga håret
Och den nakna bröstkorgen

Sena kvällar
Sena mornar

Se solnedgångar
Vinsmakade kyssar

Ditt leende
Fjärilar i magen


Jag var ett brustet tonårshjärta
Men jag är lycklig nu




Fri vers (Fri form) av M.B
Läst 353 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-19 21:52



Bookmark and Share


    //Nikita
Skönt :)
2014-05-22

    ej medlem längre
Fint
2014-04-22

  Fru Intighet
Amazing!
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

M.B
M.B