Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spelar ingen roll om du viskar det eller skriker det i ansiktet på någon, det är fortfarande sagt och kan inte förbli osagt.


En viskad önskan

En fågel dyker och en sköldpadda sjunger, som jag visar dig hem.
En fjäder sjunker djupt och en sten flyter lätt, precis så mycket förstår jag av mina känslor för dig.
Ett ögonblick far förbi, med ett ord viskat, men uttalat. Det går inte att ångra.
Jag sköt just ut en önskan till en fallande stjärna, om att få stanna vid din sida föralltid.

Som en röd klänning täck av blod, kan jag inte hitta mina sanna färger.
Som en mening sagd, varken sanning varken lögn, så vimlar jag runt efter ett svar.
Jag viskade just min önskan till ditt hjärta, om att låta dig få leda dansen i livet och aldrig låta mig falla efter.




Fri vers av Sorano c:
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-02 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorano c:
Sorano c: