Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-~-


I stormen

Regn stramar ner
På en öde scen
Ett ljus i fjärran
En blixt som dånar
Hagel som faller
Tårar som droppar
Vinden som susar
Åskan som svarar
Detta är min musik
Som jag sjunger för en tom publik




Fri vers av Sorano c:
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-17 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorano c:
Sorano c: