Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bror

jag kommer ihåg det.
när jag låg där.
med svullna kinder och tårar forsande
ner för mina kinder.
hjärtat krossat och ensam.

jag låg där som så många andra nätter,
jag bara väntade och väntade.
på att du skulle komma hem.

Hem och ta min hand,
säga att allt kommer bli bra.
Bror du är min ängel.
Du är det bästa!




Fri vers av Jennifeer
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-03 00:20



Bookmark and Share


    Yria
Vad fint!
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Jennifeer