Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bad j-a habits




och så skyggade djuret - farsan pekade

 

 

 

 

 

vardagsrummet är uteslutet -
inte härinne,

 

vad är det där för sjasiga hängen, är det där dina gardiner
aldrig skulle jag, menar du,

 

är du den här människan, väljer du -
har du slagit in på en bana,

okej.


-'jättelessen', i 700.
du kunde ha bitit, kunde du inte,
i luften, - alldeles bredvid

din svans,

modigare, mer into -it, -onto

 

är du rockigast... någonsin!


har du varit för; nån - någon gång, - gissar

att galgen med arvet,  steglar dig

 

har du någonsin tagit en smäll på käften.

 

sonen, din son

precis som du, inte vågar

hoppas, - vara någon annan.

 

frystejpsmärken bland etiketter

dina eller hans stunder,

 

när det trillar små,

små pärlor - särskilda,

 

sådana man inte väljer,

men plockar




Fri vers av wayward - taiga
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-03 04:55



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
delar jacobs kommentar.
alltid spännande läsning
från din penna!
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga