Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regn

Regn faller ner från himlen precis,
som tårar faller ner från ögonen.
Men regn kan sluta.
Det kan tårar med med det finna alltid kvar.


Det som sårade mig.




Fri vers av NicoleSundqvist
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-02-03 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NicoleSundqvist
NicoleSundqvist