Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


Månens förbannelse

Is är överallt omkring mig,
jag kan inte känna mina fingertoppar,
jag kan inte känna min själ.

Många dagar sen jag kunde resa mig upp,
många dagar sen min läpp slutade med sitt ständiga darrande,
men bara någon minut sen mina skrik slutade eka i emot grottväggarna.

Ovanför mig finns en öppning,
där jag kan se alla stjärnor i detta universum lysa.
Jag gav varje stjärna en mening till vad jag saknade med dig,
men tillslut vart det slut på stjärnor.

Så som månen kastade en förbannelse från den svarta himlen,
sköt jag ut min enda önskan till en
fallande stjärna.




Fri vers av Sorano c:
Läst 489 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-03 22:46



Bookmark and Share


  Robin V
Mycket bra skrivet! :)
2011-06-16

    ej medlem längre
Skulle vilja säga att du kommer att bli en stor poet,
men det vore ju dumt.
Du är ju redan en stor poet, en ung stor poet!
2011-05-15

  Elinsomalltid
Den skapar vackra bilder. Jag tycker om den.
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Sorano c:
Sorano c: