Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni vet vem ni är


Underbart

Varje gång jag hör din röst blir jag så glad
Du vet hur jag mår för du hör det på min röst
Du sprider din glädje med din glada röst och ditt skratt
Varför är du så snäll mot mig hela tiden
Du vill alltid att jag ska må som en prinsessa
Om jag är ledsen så blir jag glad på bara några sekunder av dig
Du tänker mer på andra än på dig själv




Fri vers av SandraEriksson
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-04 14:02



Bookmark and Share


  Filosofen2
Tack för du säger så:).... Jag är bara rädd om dig lilla du...
2011-02-11

  i_jizzed_in_my_soul
Om allt bara alltid var så underbart med någon !!
2011-02-04

    eva m h
Härlig relation
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

SandraEriksson
SandraEriksson