Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

misslyckad maskros

huvudet mot asfalten
kallt
som ett rivjärn hela vägen
ända ner till halsen
det regnar sten

så tungt

ett steg i taget

de ser ledsna ut och undrar
varför jag inte bara kan vara
som man ska

hela kroppen
fast
i asfalt




Fri vers av äpple
Läst 474 gånger
Publicerad 2005-12-11 21:21



Bookmark and Share


  Eduardo
kraftigt förmedlat budskap i en väldigt mångbottnad text... gillade denna... har dock inte läst den tidigare...

mkt bra!
2005-12-30

  stella
Tungt men tydligt får du fram budskapet. Mycket bra!
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

äpple

Mina favoriter
Lunchrast 1