Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linjerat

Jag vill
få klara mig själv, leva om på nytt
och inte dras med det
gamla.

Jag har
en vision, en dröm
om att nya minnen få
samla.




Ge mig
något nytt något outforskat
något ställe där inget är
planerat.

För där
kanske jag kan få börja om på min saga
på något som inte redan är
linjerat.




Fri vers av Linkem
Läst 350 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-05 15:09



Bookmark and Share


    vilgot hellros
svinbra text!
2011-02-15

  F.
Sista stycket är helt magnifikt. Hela texten är färdig och bra. Rungande applåder!
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Linkem
Linkem