Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historien upprepas

Stannar
ser sig omkring
låter andra undra,
bli intresserade.

Av hans speciella
karaktär
hans speciella sätt
att röra sig.

Låter kanske, till och med
någon komma nära.

Sen lika mystiskt som han
gjorde sin entré,
lika mystiskt
försvinner han bort

Historien upprepas




Fri vers av Linkem
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-06 15:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig bespegling,
som att se det i speglen:)
2011-12-03

  Nackskott
History Reshits Itself.
Riktigt bar text.
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Linkem
Linkem