Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGONSTJÄRNA I MIDNATTSTID

tack för pingstvind som blåser i hjärtat

för att påsksolens uppgång är viss

för att nåd väger tyngre än synden

att Din träff smäller högre än min miss

tack för närvaron som jag får känna

och för gråten som vändes i skratt

Du är fyrbåk och lots i ett folkhav

Du är gryningen som förjagar natt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-06 13:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra
2011-02-07

  mare VIP
Störst av allt är Kärleken, Gud :)
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP