Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENMANSDIKTATUR

jag är en enmansdiktatur

mitt grepp är svårt att ta mig ur

för inom mig står jag på lur

här i min enmansdiktatur

 

 

LARZ GUSTAFSSON   5/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-06 13:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt skrivna rader
2011-02-07

  Anna Maris
Härligt! Leve revolutionen!
2011-02-06

  Måna N. Berger
Lysande!
2011-02-06

  Peter Olausson VIP
men det är väl ur självinsikten som revolten tar fart - kanske?
2011-02-06

  mare VIP
Stark integritet !
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP