Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDERBAR I RÅD

jag blev stående på rådmansbron

solig söndag, nådens år

jag är frälst och lyckliggjord i tron

fastän kampen varit svår

all trösts Gud är med mig där jag står

och Han flyttar aldrig ut

ur det hjärta där Han släpptes in

när mitt gamla liv var slut

nådens omfattning är ofattbar

och dess omfamning enorm

den är alltid oföränderlig

om än annat ändrar form

tillförsiktens budskap är min lott

och det dyraste av pund

jag är nöjd med given som jag fått

och står fast på denna grund

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-06 13:58



Bookmark and Share


    Tea Alex
Tappar förmågan att välja ord och formulera mig, känner jag. Denna text är enorm.
2011-02-09

  anits VIP
tacksamhet i en ödmjuk text
känner jag när jag läser
2011-02-07

  mare VIP
Detta är något helt ofattbart stort
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP