Gick förbi gamla Café Q i dag...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gick förbi gamla Café Q i dag...




BARA FÖR EN KVÄLL

ska vi rymma tillbaka

tillsammans en kväll

fast vi vet att det inte går?

ska vi sätta oss ned

med ditt fotoalbum

och parlera om gyllne år?

det finns olösta gåtor

och jag vill ha svar

bitar fattas i puzzlet jag lagt

du är okomplicerad

din blick är så klar

jag blir lycklig av saker du sagt

vi gör staden till vår

för en kväll någon kväll

ritar kartor och skrattar sen gott

för nu är det snart vår

uti sinne och cell

utan gränser och utan mått

som det var när vi

trampade gatstenarna

i de kängor vi köpt eller fått

i de skarpaste färgernas

upprorsparad

rosa, lila och blått

aldrig grått

 

 

LARZ GUSTAFSSON    6/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-06 14:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbara bara rader om minnen
från förr
2011-02-07

  mare VIP
Ljuva minnen...
2011-02-07

  Måna N. Berger
Sann vårkänning i den här dikten och minnena lyser mot vårhimlen!
2011-02-06

  Oceaner
Får mig att tro att jag kan minnas saker på samma sätt, väldigt bra skrivet, första tre raderna är otroligt nära.
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP